Background

Ravintola Basecamp

Ravintola Basecamp on merkittävä ravintola Helsingin sydämessä, osoitteessa Mannerheimintie 3, 00100 (Kaivopiha-alue). Tämä ravintola tarjoaa kulinaarisen matkan Nepalin aitoihin makuihin, tarjoillen monipuolisen menun, joka korostaa perinteisiä nepalilaisia ​​ruoanlaittotekniikoita rikastettuna intialaisilla ja aasialaisilla vaikutteilla.

Ravintola Basecampin yleiskatsaus

Keittiö: Ravintola on erikoistunut nepalilaiseen keittiöön, joka tunnetaan elävistä väreistä, tuoreista aineksista ja mausteiden sekoituksesta, kuten kurkuma, korianteri, inkivääri, neilikka ja kardemumma. Tyypillisiä ruokia ovat mm. momo (täytetyt nyytit), dal bhat (linssikeitto ja riisi) sekä erilaiset curryt, joita valmistetaan lihasta, kalasta, kanasta tai vihanneksista.

Ilmapiiri: Base Camp tarjoaa viihtyisän ilmapiirin, joka on ihanteellinen rentoutumiseen ystävien kanssa ja herkullisen ruoan nauttimiseen. Ravintolan sisustus ja ympäristö on suunniteltu kuljettamaan asiakkaat Himalajan maisemiin, tehden ateriasta kokemuksen.

Palvelut ja Menut

  • Lounasbuffet: Arkisin klo 11:00 – 14:30 tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja, mukaan lukien kasvisvaihtoehdot, jotka tarjoavat tuoreita aineksia ja aitoja makuja.
  • Iltapäivän Menu: Iltapäivän aterioita tarjoillaan arkisin klo 14:30 – 17:00.
  • Viikonloppubuffet: Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12:00 – 19:00 vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta ruokia viikonloppubuffetissa, johon kuuluu päivittäinen keitto, salaattipöytä, tee ja kahvi.
  • Tilaus verkossa: Ravintola tukee myös tilauksia verkkosivujensa kautta, tarjoten kätevän tavan nauttia aterioista kotona tai liikkeellä ollessa.

Varaus- ja yhteystiedot

  • Varaukset: Yli 12 hengen ryhmille varaukset on tehtävä suoraan ottamalla yhteyttä ravintolaan.
  • Yhteystiedot: Puhelin – 040 964 3464; Sähköposti – [email protected]
  • Osoite: Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki, Suomi
  • Verkkosivusto: basecamp.fi

Aukioloajat

  • Maanantaista perjantaihin: 11:00 – 22:00
  • Lauantai ja sunnuntai: 11:59 – 21:00

Ravintola Basecamp tarjoaa paitsi rikkaan kattauksen makuja ja kulinaarisia tekniikoita, myös toimii elävänä kulttuurikeskuksena Helsingissä, missä Himalajan eksoottiset maut kohtaavat kaupungin urbaanin elämäntyylin. Olitpa paikallinen tai turisti, vierailu Basecampissa lupaa unohtumattoman ruokailukokemuksen, joka kaikuu Nepalin aitoja makuja ja vieraanvaraisuutta.

Preludi.fi

Jos sinulla on kysymyksiä tai mainontaan liittyviä tiedusteluja, ota meihin yhteyttä.

Peludi.fi on ensisijainen lähteesi uusimmille uutisille, arvosteluille ja pelien sekä e-urheilutapahtumien kattauksille, tarjoten suoria lähetyksiä, otteluaikatauluja ja eksklusiivisia haastatteluja.

Copyright 2024 Preludi.fi

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation