Background

Älykkään Automaation Nousu Strategisena Erottautujana

Älykkäät automaatioteknologiat (IA) kehittyvät operatiivisista työkaluista strategisiksi resursseiksi, jotka parantavat merkittävästi tuottavuutta, vaatimustenmukaisuutta ja työntekijöiden kokemusta.

Vaikuttavat Hyödyt

SS&C Blue Prism ja Forrester Consultingin tutkimus korostaa IA:n merkittäviä etuja:

  • Kolmen vuoden aikana IA on osoittanut keskimääräisen nettonykyarvon 53,4 miljoonaa dollaria per asiakas.
  • Yksi terveydenhuollon asiakas säästi yli 140 miljoonaa dollaria kustannusten välttämisessä ja takaisinperinnässä.
  • Toinen terveydenhuollon käyttötapaus säästi 43 miljoonaa dollaria takaisinperimällä ylitöitä hoitajille.

IA-teknologioiden Kehitys

Teknologiat, kuten robotiikkaprosessien automaatio (RPA) ja optinen tekstintunnistus (OCR), ovat olleet pitkään käytössä. Kuitenkin tekoälyn ja generatiivisen tekoälyn myötä automaatio käsittelee nyt monimutkaisia tehtäviä, ohjaa prosesseja ja hallitsee jäsentämätöntä dataa.

Liiketoimintaprosessien Hallinta ja Orkestrointi

SS&C Blue Prism:n liiketoimintaprosessien hallinta- ja orkestrointityökalu Chorus saa tunnustusta perinteisten alojen ulkopuolella. Se parantaa tehokkuutta ja näkyvyyttä transaktioissa ja prosesseissa ja on nyt laajalti käytössä eri toimialoilla.

Käyttötapausten Toteuttaminen

Menestyksekäs IA:n käyttöönotto vaatii innovaatioiden ja käytännön toteutuksen yhdistelmää. SS&C Blue Prism auttaa yrityksiä muuttamaan prosessejaan hyödyntämällä IA:ta merkittävien operatiivisten parannusten saavuttamiseksi.

Citizen Builderien Rooli

Citizen builderit, eivät vain kehittäjät, ovat keskeisessä roolissa IA-aloitteiden edistämisessä. He tuovat liiketoimintaosaamista pöytään, mikä mahdollistaa korkean arvon automaatioiden toteuttamisen, jotka vastaavat yrityksen tavoitteita.

Kestävä Toteutus

Kestävä IA:n toteutus vaatii jatkuvaa valvontaa ja parantamista. Organisaatioiden on varmistettava vaatimustenmukaisuus ja sopeutuminen liiketoimintasääntöjen tai säännösten muutoksiin.

Tapaustutkimus: Vähittäiskaupan Automaatio Menestys

Suuri yhdysvaltalainen vähittäiskaupan toimija, jolla on 72 000 työntekijää ja 60 digitaalista työntekijää, on käsitellyt 6,2 miljoonaa transaktiota ja säästänyt 250 000 työtuntia IA:n avulla. Tämä menestys johtuu kurinalaisesta ja iteratiivisesta lähestymistavasta automaatioon.

Yhteenveto

SS&C Blue Prism mahdollistaa yrityksille IA:n hyödyntämisen strategisten hyötyjen saavuttamiseksi ja antaa citizen buildereille mahdollisuuden saavuttaa konkreettisia vaikutuksia yrityksen tavoitteisiin.

Tämä lähestymistapa esitellään Intelligent Automation -tapahtumassa Santa Clarassa 5.-6. kesäkuuta.

Preludi.fi

Jos sinulla on kysymyksiä tai mainontaan liittyviä tiedusteluja, ota meihin yhteyttä.

Peludi.fi on ensisijainen lähteesi uusimmille uutisille, arvosteluille ja pelien sekä e-urheilutapahtumien kattauksille, tarjoten suoria lähetyksiä, otteluaikatauluja ja eksklusiivisia haastatteluja.

Copyright 2024 Preludi.fi

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation