Kokemusta ja laajaa osaamista

Yhteistyön helppouden ja markkinointiviestinnän yhtenäisyyden varmistat parhaiten laajasti toimivan yhteistyökumppanin kanssa. Olemme apunasi kaikissa kanavissa.

Mitä me tarjoamme?

Palvelumme kattaa koko tuotantoketjun suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Sisältö- ja markkinointisuunnittelun, graafisen suunnittelun ja erityisesti hyvin viimeisteltyjen verkkosivujen toteutukset teemme itse.

Yli 20 vuoden aikana valikoitujen yhteistyökumppaneidemme kautta saat lisäksi teippaukset, painotuotteet, messutarvikkeet, suurkuvatulosteet ja kuvauspalvelut – aina valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Toimintatapa

Tekemistämme ohjaa yrityksesi liiketoimintaympäristön tunteminen. Kaikki projektimme sisältävät markkinoinnin suunnittelua.

Luova suunnittelu toteutetaan yhdessä ideoimamme konseptisuunnitelman avulla. Konseptointi auttaa ymmärtämään kohderyhmäsi tarpeita ja luomaan kilpailijoista erottuvaa viestintää ja designia.

Asiakkaat

Työskentelemme mielellämme kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Mutta ennen kaikkea yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka ymmärtävät määrätietoisen brändin rakentamisen merkityksen ja jotka osaavat arvostaa ammattitaitoista yhteistyökumppania.

Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria kasvuyrityksiä Suomessa ja vientimarkkinoilla. Yhteistä matkaa osan kanssa on tehty jo yli 20 vuotta.

Toimisto

Creative Preludi on Kokkolassa ja Oulussa toimistoja pitävä, jo 1994 perustettu luova mainostoimisto. Henkilökuntaa yrityksessä on tilanteen mukaan noin 10–12 henkeä. Creative Preludi tunnettiin ennen nimellä Mainostoimisto Heinäkuu.

Yli 20 vuotta kokemusta monipuolisesta mainonnasta ja markkinoinnista näkyy vankkana osaamisena huolimatta siitä miten välineet, tavat ja kanavat muuttuvat.

aaa-korkein_luottoluokitus luotettava_kumppani koodia suomesta Green company effect

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille