Sievitalon talokirja

Sievitalon toinen tärkeimmistä markkoinnin välineistä on talokirja. Se on osoitus sisällöntuotannon osaamisestamme ja printin toimivuudesta nykypäivän markkinoinnissa.

Sievitalo Oy

Rakennusalan kasvuyritys Sievitalo Oy:n liiketoimintaa ovat muuttovalmiit omakotitalot, täyden palvelun asuntoyhtiöt sekä kiinteistöjen vuokraus tytäryhtiön kautta. Sievitalolle tärkeää on rakentamisen ja asiakaspalvelun hyvä laatu, toimitusvarmuus sekä nykyaikainen ja kaunis talomallisto. Sievitalo on edelläkävijä elämisen ja asumisen palveluihin perustuvan asuntotuotannon kehittämisessä Suomessa.

Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Kokkolassa, Kuopiossa, Sievissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Kuluvan kauden liikevaihto n. 25 milj. €. Sievitalo on toimivan johdon omistama yritys.

Projektissa käytettyjä palveluita

Sisällöntuotanto
Visuaalinen suunnittelu

Projektin kuvaus

Olemme toteuttaneet Sievitalon talokirjoja yrityksen perustamisesta lähtien vuodesta 2011. Talokirjat ovat saaneet kiitosta selkeydestään ja tyylikkyydestään. Olemme osallistuneet vahvasti markkinoinnin sisällön rakentamiseen.

Talokirjat ovat esimerkki miten printtiä edelleen tänä päivänä edelleen tarvitaan ja kuinka hyvin se parhaimmillaan toimii.

Tilaa talokirja osoitteesta http://www.sievitalo.fi/talokirjatilaus

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille