Webhotelli- ja domainpalvelut

Luotettava suomalainen webhotelli sekä domainpalvelut, jotka pitävät sisällään verkkotunnuksen, palvelinpaikan ja kaiken tarvittavan yrityksesi kotisivulle tai verkkokaupalle ja sähköpostipalvelut omalla verkkotunnuksellasi.

Varma webhotelli yrityksesi verkkosivuille ja sähköposteille

Palvelinasiakkainamme on yli 200 tuttua yritystä ja kansainvälistä brändiä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta ja muualta Suomesta, joiden verkkopalveluilta vaaditaan joka hetki ehdotonta toimintavarmuutta.

Verkkosivut sijoitetaan tehokkaille Linux-palvelimille turvallisiin ja luotettaviin konesaleihin. Palveluun saat aina riittävästi levytilaa, jota voit käyttää mm. verkkosivuihin tai verkkokauppaan. Tarvittaessa palvelupaketti voidaan räätälöidä vastaamaan todellisia tarpeita.

Tekniset tiedot ja hinnasto

Kattavat verkkotunnus- ja nimipalvelut

Verkkopalvelusi tarvitsee aina verkkotunnuksen eli domainin. Meiltä saat kaikki tunnetut .fi, .com, .net, .org, .biz, .info, .mobi ja .eu verkkotunnuspäätteet, sekä uudet geneeriset verkkotunnuspäätteet kuten esimerkiksi .guru, .rocks, .wtf, .helsinki, .golf tai vaikkapa .ninja. Siirrämme tarvittaessa puolestasi verkkotunnuksen hallintaamme ottaessasi webhotel-palvelumme käyttöösi niin sinun ei tarvitse huolehtia sen uusimisesta.

  • Rinnakkais- ja addondomainit
  • Domainin parkkaus
  • Domainin rekisteröinti- ja uusimispalvelu .fi -tunnuksille
  • Domainin rekisteröinti- ja uusimispalvelu .com, .net, .org ja muille tunnuksille
  • Sähköpostitilien avaukset omalla verkkotunnuksella
  • Sähköpostien uudelleenohjaukset puolestanne

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille