Kotisivut ja verkkopalvelut

Tuotamme korkealaatuista verkkoviestintää yrityksille ja kunnille pienistä kampanjasivuista yritysten raikkaisiin kotisivuihin ja erilaisiin verkkopalveluihin.

Haluatko toimia verkossa tehokkaasti ja tuottavasti?

Tarjoamme ratkaisuja ja oppeja, millä saat sivustollesi kävijöitä ja teet heistä myös asiakkaitasi. Nykyaikaisesti verkossa toimivan yrityksen kotisivut pitää olla enemmän kuin vain digitaalinen käyntikortti, jotta sen kaikki potentiaali saadaan hyödynnettyä.

Sivuston rakentamiseen ja ylläpitoon saat apua sisällön tuottamisessa, joka on tärkeää myös hakukoneoptimoinnin kannalta.

Eri päätelaitteille skaalautuvien responsiivisten kotisivujen ja monipuolisten verkkopalveluiden toteuttaminen on ydinosaamistamme. Käytämme mm. ProcessWire-, WordPress- ja HubSpot-julkaisujärjestelmiä kotisivujen teknisinä alustoina. Julkaisujärjestelmillä voit helposti ylläpitää kotisivujesi sisältöä. Laadukas tekniikka takaa myös tietoturvan ja että kotisivut pysyvät aina toimintakunnossa.

Nykyaikaisten kotisivujen pitää

 • olla responsiiviset eli skaalautua eri päätelaitteille älypuhelimista työpöytäkoneisiin
 • sisältää laadukasta sisältöä kävijöille – ja samalla hakukoneille
 • olla teknisesti laadukkaat tietoturvan ja ylläpidon kustannusten kannalta
 • olla semanttisesti ohjelmoitu
 • olla visuaalisesti uskottavat ja sisältää ammattimaisia kuvia
 • konvertoida sivuston vierailijoita liideiksi

9 syytä miksi meidät valitaan yhteistyökumppaniksi toteuttamaan nettisivuja ja verkkopalveluita

 1. Konsultoiva palvelu
 2. Sisällöntuotanto
 3. Asiakkaistaan kiinnostuneita, kokeneita alan ammattilaisia
 4. Eri alustojen monipuolinen tekninen osaaminen
 5. Asiakaskohtaiset ohjelmistoratkaisut
 6. Monipuolinen UI- ja UX-osaaminen
 7. Toteutettujen palveluiden toimintavarmuus
 8. Toimintavarma webhotelli-palvelu
 9. Verkkotunnusten rekisteröinti-, uusimis- ja nimipalvelut

Käyttämämme avoimen lähdekoodin verkkosivualustat

Sivustojen alustaksi valitaan aina sopivin mahdollinen tekniikka. Toteutamme sivustoja PHP-, MySQL-, JavaScript-, HTML5- ja CSS3-ohjelmointitekniikoita hyödyntävillä avoimen lähdekoodin järjestelmillä kuten esimerkiksi ProcessWire ja WordPress, tai markkinoinnin automaatiojärjestelmä HubSpot. Toteutamme sivustojen asennusta ja ohjelmointitöitä myös alihankintana.

Palkittu ja suomenkielinen ProcessWire

ProcessWirestä pitävät niin sisältöjen ylläpitäjät kuin kehittäjätkin. ProcessWire on alusta lähtien kehitetty räätälöityjen verkkopalveluiden rakentamiseen. ProcessWire-sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmän tavoitteena on säästää sisältöpäivittäjien aikaa ja tehdä kehittäjien työstä mahdollisimman sujuvaa.

ProcessWire-julkaisujärjestelmä – 6 syytä valintaan

Maailman suosituin julkaisualusta WordPress

WordPress on alun perin blogien luomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu, avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisualusta. WordPress on kuitenkin vuosien saatossa kehittynyt suosituksi suurempienkin verkkosivustojen alustaksi.

Markkinoinnin automaatiojärjestelmä HubSpot

Toteutamme HubSpot-sivustoja alihankintana. HubSpot on maailman suurin markkinoinnin automaatio-ohjelmisto. Hubspot on enemmän kuin sisällönhallintajärjestelmä. HubSpot on työkalu, jonka avulla luot tunnistettavia liidejä myynnille. Kysy lisää toteuttamistamme HubSpot-sivustoista.

www.hubspot.com

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille