Kuva ja ääni

Kuvaussuunnittelua, valokuvausta ja videotuotantoja verkkoon, messuille ja televisioon. Kokemuksella ja ammattitaidolla tuotetaan myös radiomainontaa, spiikkauksia ja tapahtumajuontoja.

Hyvä kuva on parasta markkinointiviestintää

Tehokas viesti tarvitsee aina kuvan, oli kyse sitten esitteestä, verkkosivuista tai somesta. Se on fakta. Facebookissa on jopa helppo mitata millainen kuva toimii parhaiten.

Videolla havainnollistat tuotteita ja palveluita paremmin kuin millään muulla ja nykyajan verkkonopeuksilla se on todella vaivatontakin.

Vaatimustasosta riippuen tuotamme kuvia ja videoita itse, ja tarvittaessa osaamisverkostostamme löytyy sopivat osaajat. Äänituotannosta meillä on varsin pitkät perineet ihan musiikin harrastamisen ansiostakin.

Kuvasuunnittelua ja valokuvatuotantoa

Usein jo yksi kuva riittää kertomaan kaiken oleellisen. Kuvaussuunnittelumme avulla hoidat yrityksen tai tuotteen tarinan kertomisen kuvilla.

Videot käsikirjoittamisesta tuotantoon

Tuotamme mainos- ja esittelyvideot käsikirjoittamisesta kuvaukseen ja editointiin. Laadukas jälki kuvataan taloudelliseti kevyellä ammattilaiskalustolla ja tarvittaessa raskaammalla ammattilaiskalustolla.

Äänimainontaa, radiospotteja ja musiikkia

Meillä on kokemusta musiikin ja äänimainonnan valmistamisesta jo kymmenien
vuosien ajalta. Tuotamme radiospotteja ja kuulutusmainontaa käsikirjoituksesta valmiiseen tuotteeseen. Koulutusta äänimainonnan valmistamiseen on saatu mm. legendaariselta kalifornialaiselta äänimainosgurulta Art Twainilta.

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille