Digimainonta

Autamme yritystäsi erottumaan Facebookissa ja löytymään Googlesta. Avullamme mainoksesi löytävät oikean yleisön oikeaan aikaan – huomattasti edullisemmin kuin perinteisessä printtimainonnassa.

Google AdWords -mainonta

Orgaaniset hakukonehaut eivät aina nosta sivujasi ensimmäisten hakutulosten joukkoon. Google AdWors-mainonnalla tavoitat ne asiakkaat, jotka ovat juuri nyt kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista ja hakevat niistä tietoa Googlen hakukoneella. Oikeaa asiaa oikeaan aikaan oikeille ihmisille

AdWords-mainonnassa voit tarkasti määritellä avainsanat ja maksat vain tuloksista, eli kävijöistä sivuillasi, haluamallasi budjetilla ja raajaamallasi alueella, esimerkiksi Kokkola tai Oulu.

Olemme osa Google Partners -verkostoa, jonka avulla rakennamme mahdollisimman tehokkaan AdWords-kampanjan.

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta on tarkasti kohdennettava ja edullinen keino saada lisää kävijöitä yrityksesi verkkosivuille tai hankkia lisää seuraajia Facebook-kanavallesi valitsemallasi budjetilla.

Löydämme oman kohderyhmäsi yli kahden miljoonan suomalaisen Facebook-käyttäjän joukosta.

Tuotamme yrityksellesi erottuvaa mainontaa ja huolehdimme mainosten näkyvyydestä kohdennetusti potentiaalisille asiakkaillenne.

Kun Facebook-kampanjoihin lisätään vielä laskeutumissivut, saadaan aikaan tehokkaampaa konversiota, eli kävijöitä luovuttamaan yhteystietojaan.

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille