Polar Bear Pitching 2016 yhteistyö

One ice hole. Your pitch. Global audience.

Huikean suosion saanut kansainvälinen kasvuyrittäjätapahtuma Polar Bear Pitching järjestetään Oulussa kolmannen kerran ja suurempana kuin koskaan!

Tapahtuman ideana on saattaa yrittäjät ja rahoittajat yhteen, mutta hyvin erikoisessa ympäristössä. Rahoitusta ja mediahuomiota tavoittelevat startupit pitsaavat avannossa juuri niin kauan kuin tarkenevat. Jo yli 60 % viimeksi pitsanneista startupeista on saanut rahoituksen avantopitsauksensa jälkeen, joten osallistuminen tapahtumaan todella kannattaa! Tapahtuma on saanut suurta kotimaista ja kansainvälistä mediahuomiota.

Suunnittelimme mm. tapahtuman nettisivut toimimaan nyt hyvin eri päätelaitteille. Tapahtumaa voi seurata sosiaalisen median kautta ja se striimataan livenä netissä.

Tutustu sivustoon ja tapahtumaan polarbearpitching.com

Mitä on pitsaus?

Keinona on pitsaus eli oman projektin esittely suullisesti muutamassa minuutissa. Se poikkeaa perinteisestä myyntipuheesta muun muassa lyhyytensä vuoksi, vaikka tavoitteet ovat periaatteessa samat.

Rahoittajilla on vain vähän aikaa kuunnella yhtä yritystä. Vakuuttamismahdollisuuksia on vain yksi ja siksi pitää osata kertoa asiansa niin, että aihetta tuntematonkin ymmärtää ja innostuu.

Pitsauksen rakenne on yksinkertainen: mikä yritys, mikä projekti, miksi se on sopiva juuri pitsausta kuuntelevalle, miten projekti toteutetaan, milloin, kustannukset ja tuotto, miten edetään tästä eteenpäin. Ja kaikki tämä muutamassa minuutissa.

Lähde: Aamulehti

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille