Mainostoimisto Heinäkuu on nyt Creative Preludi

Vuodesta 1994 toiminut Mainostoimisto Heinäkuu muutti nimensä Creative Preludiksi 9.12.2015 toiminnan vahvasti kehittyessä ja digitalisoituessa. Yli 20 vuoden kokemus monipuolisesta mainonnasta ja markkinoinnista näkyy vankkana osaamisena huolimatta siitä miten välineet, tavat ja kanavat ovat muuttuneet.

Median käyttöön mediapaketti

Ideologiaa

Emme juuri koskaan ole varsinaisesti myyneet omia palveluitamme, mutta asiakkaidemme palveluita sitäkin enemmän. Lähes kaikki työmme ovat tulleet referenssien ja puskaradion kautta. Tällä tavalla asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja luottamuksellisia. Ensimmäisiä asiakkaitamme olivat mm. Aikolon Oy Oulussa ja Apex Automation Oy Kokkolassa ja he ovat edelleen asiakkaitamme. Tästä on siis yli 20 vuotta!

Miksi nimenvaihdos

Viestinnän vaatimukset ovat muuttunut ja kehittyneet valtavasti siitä kun yritys on perustettu. Yrityksen vanha nimi ei enää kuvaa nykyistä kansainvälisesti noteraattavaa osaamista. Meillä on todella vakuuttava ja kasvava joukko erilaisia viestinnän ja teknologian osaajia, joiden avulla paikallisesti ja kansainvälisesti toimivat asiakkaamme saavat kasvatettua myyntiään.

Luova johtaja Petteri Saari

Miksi Preludi

Halusimme jättää uuteen nimeen pienen kotimaisen aspektin. Preludi on suomalainen sana joka tarkoittaa alkusoittoa, ja sopii hyvin uudistumiseen ja menestysteosten rakentamiseen. Sana perustuu latinaan ja esimerkiksi englanniksi se kirjoitetaan Prelude. Päivänselvää on että sana päättyy i-kirjaimeen koska kaikki mediaseksikkäät jutut päättyvät siihen: Ferrari, Maserati, Armani, Preludi jne.

Luovuutta kuvaavaa Creative-sanaa käytämme Preludin edessä kaikessa virallisessa dokumentoinnissa, mutta puhekielessä ja kavereiden kesken olemme Preludi.

Mitä Preludi tekee

Toiminta- ja palvelukonsepti poikkeaa perinteisestä mainostoimistosta koska suunnittelu ja teknologia on saumattomasti yhdistetty. Ideana on alusta alkaen ollut toimia siten, että asiakkaan ei tarvitse juosta toimistosta toiseen vaan kaikki palvelut saa saman katon alta. Asiakas voi keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Preludin tuotantoketju on vuosien varrella kehittynyt niin hyväksi ja laajaksi verkostoksi, että lähes kaikki asiakkaan viestintään liittyvät tarpeet pystytään tyydyttämään laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Palveluna voi olla sosiaaliseen mediaan kirjoittaminen asiakkaan puolesta. Verkkosivujen suunnittelun, asennuksen ja sisällöntuotannon lisäksi meiltä saat hosting-, sähköposti- ja domainpalvelut. Koko markkinointiviestinnän suunnitteluapu pystytään toimittamaan tilaajan tarpeiden mukaan. Henkilökuntamme laaja osaaminen sekä kokemus eri osa-alueilla takaavat onnistuneet projektit. Jatkossakin on tarkoitus kasvaa orgaanisesti kotimaista työvoimaa käyttäen.

Vilpitön halu työllistää laittaa meidät kasvamaan – annetaan sille siis mahdollisuus!


Keijo Särkijärvi, toimitusjohtaja
p. 044 311 3111
Enable JavaScript to view protected content.

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille