Maailman parhaat kotisivut

Markkinointiin, blogeihin, mainoksiin, uutiskirjeisiin on saatava kiinnostavuutta, se on sitä viestintää. Viestinnän kiinnostavuuden takia annankin omissa kirjoituksissani koulutuksellisia vinkkejä sinun käyttöösi.

Ensimmäinen vinkki on siis: OTSIKKO ON TÄRKEÄ!
Yllä olevan otsikon takia sinäkin luet tätä kirjoitusta – vai mitä?

Toinen vinkki on: ProcessWire!
Sitä tässä on tarkoitus hehkuttaa. PW:n avulla tehdään ne maailman parhaat kotisivut.

OIKEASTI MAAILMAN PARHAAT KOTISIVUT

Preludin on aina oltava teknologisen kehityksen aallon harjalla ja nyt olemme todellakin tehneet hienon lisän osaamiseemme ja asiakastyytyväisyyteen monella tasolla. En kirjoita tätä seuraavaa hehkutusta nörttinäkökulmasta, vaan projekteista vastaavana ihmisenä ja tavallisena, innostuneena netinkäyttäjänä.

MIKÄ IHMEEN CMS, SKAALAUTUVA, RESPONSIIVINEN, PROCESSWIRE?

Olemme alkaneet käyttämään vaativimmissa projekteissa ProcessWireä, avoimen lähdekoodin sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmää, joka mahdollistaa käsittämättömän hyvän, turvallisen ja helppokäyttöisen kotisivuympäristön. Tuloksena on kaikille laitteille mukautuvat kotisivut; tabletit, älypuhelimet, läppärit ja kaiken maailman monitorit.

WordPress, Joomla, Drupal ja muut järjestelmät eivät ole pärjänneet testeissämme ProcessWire:lle. PW on vain yksinkertaisesti turvallinen, helppokäyttöinen ja helposti räätälöitävissä.

CMS Criticin vuoden 2014 ”Best Free PHP CMS – Critics Choice

Voittanut mm. CMS Criticin vuoden 2014 ”Best Free PHP CMS – Critics Choice” -palkinnon.

HINTA – TEKNOLOGIA – KEHITYS

Hyvien kotisivujen rakentaminen laadukkaasti on pitkä projekti, joten kokonaisratkaisuun kannattaa varata kymmeniä tunteja jo sisällön rakentamisen takia. Sisältö kuitenkin ratkaisee aina.

ProcessWire on avoimen lähdekoodin julkaisualusta, eikä aiheuta lisenssimaksuja, lisäksi se kehittyy jatkuvasti maailmanlaajuisen kehitystiimin avulla. Tekniikasta saavat meidän ohjelmoijat kertoa blogeissamme lisää, mutta jos haluat tutustua tarkemmin tähän maailman parhaaseen tekniikkaan niin tässä linkki https://processwire.com/ ja suomeksi http://fi.processwire.com/.

KENELLE?

Uskallan suositella tätä järjestelmää niille, jotka tekevät liiketoimintaa tosissaan. Liiketoiminta voi olla teollista liiketoimintaa, tapahtumamarkkinointia, kiinteistönvälitystä, talonrakennusta, autokauppaa tai ihan mitä vain. Kuntien ja kaupunkien kotisivut hyötyvät myös ohjelmiston tietoturvasta ja helppokäyttöisyydestä.

Lue myös: ProcessWire-julkaisujärjestelmä – 6 syytä valintaan

Lisää tietoa saat helposti vaikka sähköpostiisi

Terkuin,
Kapellimestari Keijo

kuva: Dan Carlson

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille