Laman 10 käskyä

…ja voit olla trendikkäästi mukana.

Kirjoitettu alkuvuodesta 2009

  1. Lopeta markkinointi ja huomaat nopeasti myynnin vähenevän.
  2. Lomauta ensimmäisenä myyntiosaston henkilökunta ja kohta saavat lähteä muutkin!
  3. Vähennä omaa työntekoasi, koska se kuitenkin tulisi jatkossa vähenemään. Onhan meillä taantuma!
  4. Älä pidä yhteyksiä asiakkaisiin, koska heilläkin on vähennetty työntekijöitä. Turhaa stressata.
  5. Älä kehitä internetsivustojasi. Jos sinulla on siellä uutisosio, niin muista ettei siellä saa näkyä yhtään uutta uutista 1.10.2008 jälkeen. Näin näytät kaikille olevasi ”taantuma”-ajan hermoilla.
  6. Mene kävellen töihin (hyvää luonnon puolesta ja hyvää kunnon puolesta). Samalla näytät, että nyt menee huonommin taloudellisesti. (olet siis trendikäs)
  7. Lomauta loputkin henkilökunnasta puolipäiväiseksi. Mutta vaadi tekemään kaikki työt aivan kuin ennenkin. (nostaa moraalia taantuma-aikana)
  8. Älä missään tapauksessa investoi. Ei mihinkään, – ei yhtään mihinkään, vaikka korot menisivät nollaan. Se vain on kiellettyä, koska on taantuma.
  9. Jos yhtiölläsi on sijoitussalkku. Myy se nyt. Tarkista kuitenkin, että se on vähintään 50% miinuksella. Mutta ole nopea, koska trendi saattaa kääntyä.
  10. Ole systemaattinen ja toimi kaikilla tasoilla päämäärätietoisesti. Nopeuta valmistumisprosesseja, huononna laatua – toimita silti vähän hitaammin, koska eihän enää ole henkilökuntaa... you know.

Tässä vain muutamia vinkkejä laman ja taantuman saavuttamiseksi.

Lisäksi voisi tietysti huomauttaa, että lama-aikana avioerotilastot ja alkoholista aiheutuvat ongelmat tuppaavat kasvamaan, pidäthän huolen tästäkin.

P.S. allekirjoittanut ei allekirjoita yhtään edellisistä käskyistä.

Preludi on nyt yhtä Creamedian kanssa.

Sama tiimi jatkaa, mutta yhdistyneessä viestintä-ja mainostoimistossa osaavia käsiä on entistä enemmän!

Siirry sivuille